Керівника благодійного фонду зловили на хабарі у Тернополі

Фото: Тернопільська обласна прокуратура

На хабарі у 10 000 доларів США зловили керівника благодійного фонду у Тернополі. Він обіцяв вплинути на членів МСЕК задля отримання документів про інвалідність. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний пообіцяв тернополянину, використовуючи знайомства, вплинути на членів МСЕК, щоб оформити йому документи, які підтверджують наявність інвалідності. Свої послуги він оцінив у 10 000 доларів США.

Фото: Тернопільська обласна прокуратура

Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 КК України при одержанні неправомірної вигоди. Підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За процесуального керівництва прокурорів Тернопільської окружної прокуратури повідомлено про підозру керівника одного з благодійних фондів у одержання ним неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди (ч. 3 ст. 369- 2 КК України), – йдеться у повідомленні.
Фото: Тернопільська обласна прокуратура

Триває розслідування, що здійснюють слідчі Тернопільського РУП ГУНП в області, за оперативного супроводу Тернопільського управління ДВБ НПУ.

До слова, також на Тернопільщині директора диспансеру підозрюють в отриманні хабара. Чоловік вимагав 10 500 гривень за виготовлення медичних довідок для спортсменів.

Більше: У хабарництві підозрюють директора диспансеру на Тернопільщині

Exit mobile version