На Тернопільщині п’яний водій на тракторі ледь не переїхав дітей

Фото: поліція Тернопільщини

На Чортківщині водій трактора ледь не переїхав дітей. Як виявилося, чоловік сів за кермо, будучи п’яним. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За словами очевидців, водій трактора МТЗ – 80 їхав на великій швидкості однією із вулиць села Швейків Монастирського району. На дорозі каталися діти на самокатах, а побачивши трактор, почали тікати.

Водій навіть не гальмував, а зупинився лише після того, як наїхав на один із самокатів. На місце пригоди виїжджали працівники Бучацького відділення поліції.

Фото: поліція Тернопільщини

У ході перевірки з’ясувалося, що 46-річний водій трактора був п’яний і керував технікою без відповідних дозволів. Газоаналізатор «Драгер» показав у його крові 2,3 проміле алкоголю.

На чоловіка поліцейські склали три адміністративних протоколи: за статтею 124 (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), частина 4 статті 130 (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) та статтю 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: За хабарництво судитимуть жителя Чорткова (Фото)

Exit mobile version