Переламані ребра і численні гематоми: У Тернополі пенсіонерка потрапила у ДТП

У Тернополі 74-річна жінка потрапила у ДТП. Пенсіонерка з переламаними ребрами і численними гематомами опинилася у лікарні. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, аварія сталася 12 червня близько 18:00 в Тернополі на вулиці Тарнавського. За попередньою інформацією, водій автомобіля Vokswagen Jetta наїхав на пішохода, яка в цей час знаходилася на нерегульованому пішохідному переході.

Працівників поліції та швидку викликав сам водій автівки. Потерпілій надали меддопомогу без госпіталізації, а у водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю, = зазначили у поліції.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху)Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Також правоохоронці додають, що кількість автопригод за участю автомобілів та пішоходів становить майже 33%. Така статистика свідчить про недотримання правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами.

Читайте також: На Буковині правоохоронці затримали жителя Тернопільщини, який нелегально доправляв чоловіків за кордон 

Exit mobile version