На Буковині правоохоронці затримали жителя Тернопільщини, який нелегально доправляв чоловіків за кордон

Фото: ГУНП в Чернівецькій області

43-річний житель Тернопільської області, знаючи про діючі тимчасові обмеження щодо виїзду військовозобов’язаних осіб через державний кордон України, організував нелегальний трансфер чоловіків до сусідньої країни. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Чернівецькій області.

Чоловік з метою власного збагачення, підшукав «клієнтів», які бажали потрапити до Республіки Молдова, оминувши пункт пропуску та надавав вказівки про умови незаконного перетину. Вартість своїх послуг «бізнесмен» оцінив від 8000 до 10000 євро з особи.

5 червня в адміністративних межах села Кельменці прикордонники спільно з оперативниками міграційної поліції викрили зловмисника. Чоловік на автомобілі «Mazda CX-5» намагався доправити 2 чоловіків до лінії розмежування державного кордону.

Слідчі Дністровського райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури вже повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте також: У Підволочиську зустріли полеглого захисника Миколу Гасюка (Фото) 

Exit mobile version