Любомир Синоверський переміг у відборі на отримання ордена Святого Пантелеймона (Фото/Відео)

Фото: Файне місто

Переможцем регіонального відбору на отримання медичної відзнаки за професіоналізм і милосердя – ордена Святого Пантелеймона в номінації «Цивільний медик» став Любомир Синоверський. Про це пише Файне місто.

Любомир Васильович – генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації імені В. Г. Вершигори» Тернопільської обласної ради, заслужений лікар України, кандидат медичних наук, магістр державного управління.

Колектив КНП “Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації імені В. Г. Вершигори” ТОР вітає генерального директора закладу.

Ця відзнака для Вас є заслуженим визнанням вашого професіоналізму, багаторічного досвіду, невичерпного інтелектуального потенціалу , наполегливої праці та відданості роботі! Нехай Ваші досягнення будуть постійним джерелом пишних нагород і визнання, – йдеться у повідомленні
Фото: Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації

«Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації імені В. Г. Вершигори»

У Більче-Золотому надають висококваліфіковану медичну допомогу, проводять комплексне та відновне лікування. Власне, саме прихід у цю лікарню на керівну посаду Любомира Синоверського вдихнув у лікарню нове життя та повернув до повноцінного функціонування. Відновлення Більче-Золоцької лікарні реабілітації стало справою його життя.

Фото: Драган М. Ю.

За ініціативи Любомира Васильовича в лікарні провели реконструкцію та капітальний ремонт приміщень, відремонтували палати, змінили медичне обладнання та устаткування, а також запровадили новітні методи відновного лікування.

Фото: Медична академія

У реабілітаційному відділенні застосовують сучасні інноваційні методи реабілітації та різноманітні допоміжні технології, зокрема високоінтенсивну магніторетапію, ударно-хвильову терапію, HILT-терапію, TR-терапію, суху тракцію хребта, СРМ-терапію, теплолікування, водолікування, різні види масажу, гірудотерапію, лікувальну фізкультуру та багато інших процедур.

Фото: Медична академія

Найголовніше – Любомир Синоверський сформував потужну команду. Медичні працівники закладу не лише професіонали своєї справи, а й надійна підтримка для пацієнтів.

Фото: Медична академія

Важливим є і те, що сьогодні лікарня є одним з провідних медичних закладів, де можуть пройти реабілітацію військовослужбовці. Любомир Васильович з колективом також запланували створення ще одного корпусу для лікування наших захисників.

Фото: Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації

З приходом Любомира Васильовича Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації розпочала новий виток у своїй історії. 

Читайте також: Тернополянин Денис Фік виборов “бронзу” на чемпіонаті України з пляжного самбо

Exit mobile version