На Тернопільщині відкрили молодіжний простір «VECTOR HUB» (Фото)

Фото: Програма DOBRE

У Вишнівецькій громаді в приміщенні Старовишнівецького ліцею відкрився молодіжний простір «VECTOR HUB». Про це пише Файне місто з посиланням на Програму DOBRE.

До цього часу в громаді не було облаштованого простору, де молодь могла би проводити свої заходи, спілкуватися та проводити час із користю.

Фото: Програма DOBRE

Як зазначила голова місцевої молодіжної ГО «ЦВІТ» Інна Довгалюк, їхнє об’єднання проводить свою діяльність вже шість років. Віднедавна у Вишнівецькій громаді активно розвивається ще й пластовий рух. Однак відсутність власного простору змушувала молодь постійно вносити корективи в свою діяльність та не дозволяла провести всі заходи, які хотілося б.

Фото: Програма DOBRE

Відтепер ми маємо можливість проведення різних заходів для молоді, воркшопів, тренінгів тощо. Раніше ми самі їздили по населених пунктах і влаштовували за графіком різні активності. Тепер маємо змогу у будь-який час запрошувати молодь громади у власний простір, – каже голова Молодіжної ради Анастасія Іванчук.

На Вишнівеччині очікують, що «VECTOR HUB» сприятиме зростанню кількості молодіжних заходів у громаді, а також більшій згуртованості та активізації місцевої молоді. 

Читайте також: У Тернополі виступить Муніципальний Галицький камерний оркестр 

Exit mobile version