На лікування тернополянці Ірині Заторській за місяць потрібно зібрати 45 тисяч гривень

Фото Ірина Заторська

Без операції Ірина Заторська з Тернополя ризикувала опинитися в інвалідному візку. Аби цього не трапилося, жінка звернулася до людей за допомогою. Кошти на першу процедуру вдалося зібрати – операція пройшла успішно. Попереду ще одна, вартість якої 45 тисяч гривень. Грошей у жінки немає. Тож вона знову просить відгукнутися благодійників та допомогти їй встати на ноги.

“Минулого тижня мені зробили дві операції в комплексі. У мене утворилась кіста Бейкера, виник остеоартроз і порвана передня хрестоподібна зв’язка. Виконана операція: артроскопія правого колінного суглобу, трансплантація, пластика хрестоподібної зв’язки. Парціальна резекція медіального та латерального меніска. Почистили залишки рідини, удаляли кісту, трансплантували і укріпляли зв’язки, ставили імплант в коліно. 

Зараз після операції 1 місяць лікарі сказали не ходити. Потім відправляють в Київ до нейрохірурга, де мене проконсультують та оглянуть. Тут потрібно оплатити близько 10-11 тисяч. Сюди включено і МРТ, аналізи та інші обстеження. Далі має бути операція зі стабілізації стоп – 30 000-35 000 гривень і тільки після цього, через 6-12 місяців, ставитимуть штучний суглоб. Його вартість 120-130 тисяч гривень, – розповіла жуналістам “Файного міста” Ірина Заторська.

Наша сім’я дякує кожній людині, яка допомагає у цей непростий час. Але лікування тривале. І ми звертаємося до Вас з проханням допомогти. Фінансово, морально, молитвою.”

Зараз Ірині Заторській потрібно зібрати 45 тисяч гривень. На це є місяць. Не будьмо байдужими. Одна гривня – це вже на краплю менше, ніж потрібно.

Приватбанк –
5168 7554 4032 5336

Нагадаємо, молода тернополянка потребує допомоги небайдужих. Без операції 38-річна Ірина Заторська-Іремашвілі ризикує опинитися в інвалідному візку. Жінка сама виховує двох маленьких діточок. Щодмісячний дохід не дозволяє зібрати необхідну для лікування суму коштів. Більш детально – у нашому попередньому матеріалі.

Exit mobile version