На кордоні зловили жителів Тернопільщини, які хотіли втекти з країни (Відео)

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Біля кордону з Румунією прикордонники затримали чергових порушників, які намагалися незаконно виїхати за кордон. Серед них були чоловіки з Тернопільщини. Про це пише Файне місто з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Прикордонники Чернівецького загону неподалік кордону зупинили автомобіль ВАЗ – 2107, в якому перебували четверо чоловіків. Вони намагалися виїхати з країни за 9000 євро.

В ході подальших заходів правоохоронці з’ясували, що водій, місцевий мешканець, мав намір доставити до кордону трьох чоловіків та в подальшому вказати маршрут незаконного перетину держрубежу.
Решта затриманих, жителі Тернопільської та Хмельницької областей, заплатили за таку подорож по 9 тисяч євро. Відносно них складені матеріали про адміністративне правопорушення, – йдеться у повідомленні.

В подальшому прикордонники встановили ще кількох осіб, причетних до протиправної діяльності. Стосовно них та водія легковика до Національної поліції направили повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР.

Читайте також: У багатоповерхівці Тернополя горіла квартира (Фото)

Exit mobile version