Жалоба на Теребовлянщині: в бою загинув воїн Олександр Дорош

Скорботна звістка з фронту знову прийшла на Тернопільщину. В бою за Україну, її свободу та незалежність загинув солдат Олександр Дорош з Теребовлі. У всій громаді оголосили жалобні дні. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

Олександра призвали на військову службу 4 серпня 2023 р. Був був водієм 1 розрахунку протитанкових ракетних комплексів.

Життя захисника обірвалося 27 травня 2024 року біля с. Старомайорське Волноваського району Донецької області. 24 серпня йому б виповнилося 43 роки.

Сьогодні, 7 червня, близько 17.30 години домовину з воїном просять зустріти на перехресті біля греко-католицької церкви святого Миколая в Теребовлі. Цього ж дня о 20.00 год. відбудеться парастас за полеглим захисником за адресою м.Теребовля, вул.Т.Шевченка, 3 Г (приміщення Центру культури і дозвілля).

Чин похорону воїна пройде в суботу, 08 червня, о 12.00 год. в Теребовлі.

Жалобу на честь воїна оголосили у Теребовлянській громаді

З метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні, жителя м.Теребовля Олександра Дороша, 07-08 червня 2024 року на території Теребовлянської міської територіальної громади оголошені Днями жалоби. Відповідне розпорядження видав Теребовлянський міський голова Олег Продан, – йдеться у повідомленні міськради.

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак жалоби на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Висловлюємо щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї. Вічна пам’ять і слава Герою!

Читайте також: Дві вулиці Тернополя назвуть іменами полеглих Героїв

Exit mobile version