Тернопільські бійці отримали відзнаки від Міністерства оборони України (Фото)

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Військовослужбовці однієї з механізованих рот 82-го окремого батальйону отримали нагороди від Міністерства оборони України. Відзнаки «Залізний Хрест» та «Лицарський Хрест» своїм підлеглим особисто вручив підполковник Ігор Майченко, який очолює підрозділ. Про це пише Файне місто з посиланням на 105 окрему бригаду територіальної оборони ЗСУ.

У своєму зверненні до бійців командир батальйону висловив глибоку вдячність за їхню відданість та професіоналізм у виконанні бойових завдань. Він підкреслив, що має за честь бути поруч та вручити ці високі нагороди.

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Дякую за сумлінне виконання бойових завдань. Маю за честь бути поруч з вами та нагородити причетних солдат, сержантів, офіцерів цими високими нагородами. Впевнений, що кожен достойний сьогодні їх отримувати, тому від нас усіх залежить в подальшому якісно виконувати бойові завдання на віреному напрямку. Здоров’я усім, витримки та нових звершень, – сказав командир батальйону під час звернення до особового складу.
Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Нагадаємо, відзнакою «Залізний хрест» нагороджують військовослужбовців Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань, проявлені мужність і героїзм під час ведення бойових дій проти ворога України, в антитерористичних заходах та в операціях з підтримання миру і безпеки під час проходження служби у складі українських національних контингентів.

Медаль «Лицарський хрест» вручають військовослужбовцям Збройних Сил України, які в умовах з ризиком для життя проявили виняткову хоробрість під час ведення бойових дій проти ворога України, в антитерористичних заходах та в операціях з підтримання миру і безпеки під час проходження служби у складі українських національних контингентів.

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Читайте також: У Великогаївській громаді люди спільними зусиллями збирають кошти на авто для захисників (Фото)

Підготувала Анастасія Нагорна

Exit mobile version