Тернополянка з переломом та забоями опинилася у лікарні після ДТП

Фото: поліція Тернопільської області

У Тернополі 43-річну жінку з переломом та забоями лікарі «швидкої» госпіталізували до лікарні. Травми потерпіла отримала у результаті ДТП. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, автопригода сталася у вівторок, 4 червня, близько 12:40 години на на вулиці Київській. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції Тернополя.

Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що на нерегульованому пішохідному переході під колеса автомобіля «Honda Jazz» потрапила жінка. Медики доставили потерпілу до лікарні. За попередніми даними, в неї перелом та забої тіла.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини, триває перевірка. У водійки транспортного засобу відібрали зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

Працівники поліції звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути уважними та не нехтувати Правилами дорожнього руху. Будьте обережні!

Читайте також: У Тернополі чоловік поранив ножем дружину на очах у доньки

Підготувала Анастасія Гуцол

Exit mobile version