На Тернопільщині чоловік торгував підакцизними сигаретами

Фото: поліція Тернопільщини

Житель Тернополя торгував сигаретами без акцизних марок та ліцензії. Підволочиські поліцейські вилучили у нього товару на понад 130 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, чоловік здійснював роздрібну торгівлю сигаретами без відповідної ліцензії та без обов’язкових марок акцизного податку. Під час перевірки правоохоронці вилучили у нього 2390 пачок товару, загальна вартість якого перевищує 130 000 гривень.

Фото: поліція Тернопільщини

Правопорушником виявився мешканець Тернополя, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв. На порушника склали два адміністративні протоколи: за порушення правил торгівлі тютюновими виробами (ч. 1 ст. 156) та за зберігання сигарет без акцизних марок (ч. 1 ст. 164-5 ). Наразі поліція досліджує постачання нелегальної продукції.

На Тернопільщині виявили понад 20 000 тютюнових виробів з початку року

Як додали у поліції, з січня цього року на Тернопільщині тривають профілактичні заходи з протидії нелегальному виробництву та обігу підакцизних товарів. У результаті відпрацювань правоохоронці вилучили з незаконного обігу 22 235 тютюнових виробів, 129 кг тютюну, 284 електронних пристроїв для куріння та понад 18 літрів рідин до них.

Читайте також: Негода наробила лиха на Тернопільщині (Фото)

Підготувала Анастасія Нагорна

Exit mobile version