Жалоба на Теребовлянщині: громада прощається з Героєм Віктором Вислоцьким (Фото)

Фото: Ольга Сеньків/Файне місто

Теребовлянська громада знову у жалобі. На війні загинув захисник Віктор Вислоцький. 29 травня домовину з воїном зустріли у рідному місті, пише Файне місто.

На центральній вулиці Теребовлі зібралися десятки містян. Родичі, побратими, представники влади, військові, волонтери, друзі та інші містяни зі смутком у серці та сльозами на очах проводжали похоронний кортеж. Священники відправили панахиду за упокій душі захисника. Після спільної поминальної молитви присутні заспівали Державний Гімн України.

Фото: Ольга Сеньків/Файне місто

Нагадаємо, ми раніше писали, Віктор Вислоцький народився у багатодітній родині з 11 дітей. З перших днів повномасштабного вторгнення він записався до лав тероборони.

Життя стрільця-помічника гранатометника обірвалося 27 травня 2024 року внаслідок скиду вибухівки з дрона в районі с. Новоандріївка Пологівського району Запорізької області.

У захисника залишилося 2 дочки, брати і сестри.

Фото: Ольга Сеньків/Файне місто

Парастас відбудеться сьогодні о 19.00 у приміщенні Центру культури і дозвілля у Теребовлі. Чин похорону – завтра, 30 травня, о 12.00.

Фото: Ольга Сеньків/Файне місто

У Теребовлянській громаді оголосили жалобні дні

У пам’ять про загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні, 29-30 травня 2024 року на території Теребовлянської міської громади оголосили днями жалоби. Відповідне розпорядження видав міський голова Олег Продан.

На знак пам’яті про захисника просять:

Читайте також: Жалоба у Бережанській громаді: загинув воїн Ігор Рутковський

Автор: Ольга Сеньків

Exit mobile version