Жалоба у Бережанській громаді: загинув воїн Ігор Рутковський

Фото: Бережанська міська рада

Знову сумна звістка з фронту прийшла на Тернопільщину. На війні поліг захисник Ігор Рутковський з м. Бережани. В непоправному горі залишились син 15 років та брат. Помер захисник через важкі поранення 25 травня 2024 року, виконуючи бойове завдання на Донеччині. Про це пише Файне місто з посиланням на Бережанську міську раду.

Солдат Рутковський Ігор Іванович народився 23 серпня 1979 р., військовослужбовець військової частини А4934. Навчався в Бережанських ЗОШ №1 та №2. Після школи проходив строкову службу в 1997-98 роках.

Пізніше працював в лісгоспі та в будівельній галузі. В липні 2022 року – мобілізований до лав ЗСУ, – йдеться у повідомленні.

Чин похорону відбудеться сьогодні, 29 травня , о 15:00 год. на його родинному обійсті за адресою: м. Бережани, вул. Кобилянської, 69. Кортеж з тілом Героя буде рухатися вулицями Бережан: Тернопільська, Привокзальна, Кобилянської приблизно о 14:40 – 14:50 год.

Приблизно о 16:00 год. відбудеться прощання з Героєм в Церкві Святої Трійці міста Бережани. Похоронять Ігоря на Алеї Героїв кладовища села Рай. Від фарного Костелу святих апостолів Петра та Павла на кладовище буде їхати автобус.

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям та близьким Захисника України. Вічна пам’ять і вічна слава Герою!

Читайте також: Продовжується поточний ремонт дорожнього покриття та прибудинкових територій у Тернополі 

Exit mobile version