Акція «Тиждень донорства крові» відбудеться у Тернополі

Фото з відкритих джерел

У Тернополі 10-14 червня відбудеться акція «Тиждень донорства крові» до Всесвітнього Дня донора. Всіх тернополян закликають взяти участь та здати кров для порятунку цивільних пацієнтів і поранених військовослужбовців. Про це пише Файне місто з посиланням на ГО “Я донор”.

Захід має на меті: популяризувати донорство крові, формувати свідоме ставлення громадян до процесу донорства, відзначити почесних донорів та волонтерів, сприяти створенню в умовах війни рф проти України надійних запасів крові та її компонентів, які щодня потрібні медикам для порятунку цивільних пацієнтів і поранених військовослужбовців Збройних Сил України, – зазначають організатори.

У програмі акції пʼять тематичних днів присвячених певній групі крові (понеділок — 1, вівторок — 2, середа — 3, четвер — 4, пʼятниця — усі групи крові). Щодня з 08:00 до 13:00 в Тернопільському обласному центрі служби крові (м. Тернопіль, вул. Клінічна, 8) донори зможуть здати кров, дізнатись цікаві факти про власну групу крові, зробити якісний загальний аналіз крові, отримати приємні подарунки від партнерів та зробити яскраві світлини на інтерактивних фотозонах.

Долучитися до акції зможуть всі охочі віком від 18 років. З собою необхідно мати паспорт чи водійське посвідчення або застосунок “Дія”.

Читайте також: Тернополянка Ольга Коновал відкрила масштабне виробництво дронів в день народження загиблого на війні чоловіка

Exit mobile version