На Тернопільщині встановили ще три памʼятні дошки загиблим Героям (Фото)

Фото: Роман Полікровський

У Збаразькій громаді на Тернопільщині відкрили 3 меморіальні дошки загиблим бійцям. Пам’ятні знаки Олександру Біляшевичу, Михайлу Гладкому та Юрію Кобзарю встановили у Колодненському ліцеї. Про це пише Файне місто з посиланням на міського голову Збаразької ОТГ Романа Полікровського.

Памʼятні дошки розмістили на фасаді ліцею, в якому навчалися захисники. Вшанувати памʼять воїнів прийшли рідні, друзі та учні ліцею.

Троє випускників цього освітнього закладу віднині зустрічатимуть школярів, нагадуючи, якою ціною дістається Українська незалежність. А Олександр Біляшевич, Михайло Гладкий, Юрій Кобзар…. Їхні імена назавжди будуть вкарбовані у пам’ять односельчан, жителів Збаражчини та України… Нехай же велика жертва, яку вони склали заради кожного з нас, не буде марною. Вічна шана Героям та низький уклін їх родинам! Єднаймось, борімось, перемагаймо!,- сказав міський голова.
Фото: Роман Полікровський

Після освячення памʼятних дошок учні школи та всі інші присутні запалили разом лампадки та поклали квіти в памʼять про захисників та їхні героїчні вчинки.

Читайте також: «Алею Героїв» відкриють у громаді на Тернопільщині

Фото: Роман Полікровський

Підготувала Марія Майкович

Exit mobile version