П’ятеро людей постраждали у ДТП на Тернопільщині (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

У трьох аваріях на Тернопільщині травмувалися п’ятеро людей. Серед потерпілих – двоє дітей. Причини автопригод з’ясовують слідчі. За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

25 травня близько 16:40траплас аварія на трасі «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече», при виїзді з міста Чортків. За попередньою інформацією, водійка автомобіля Citroen Berlingo не впоралася з керуванням та злетіла в кювет. Жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Фото: поліція Тернопільщини

У церебральній комі та з травмами 26 травня потрапив до лікарні водій автомобіля ВАЗ-2109 та 17-річна пасажирка. Потерпілі потрапили у ДТП в селі Савчиці Кременецького району. На місці події працювала слідчо-оперативна група. У ході перевірки з’ясувалося, що чоловік не врахував дорожньої ситуації та зіткнувся із припаркованим на узбіччі вантажним автомобілем Volvo.

Фото: поліція Тернопільщини

У неділю ввечері водій автомобіля Mitsubishi 1200 виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ЗАЗ. У результаті удару до лікарні бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала кермувальницю ЗАЗу та її п’ятирічну сестру.

Фото: поліція Тернопільщини

Отримав тілесні ушкодження і водій Mitsubishi, який, як з’ясувалося, сів за кермо авто у стані алкогольного сп’яніння. У всіх учасників автопригод медики взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Триває слідство відповідно до статті 286 порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Тернополі загубилась дитина: до пошуків залучали поліцію

Exit mobile version