На Чортківщині відбулося урочисте відкриття меморіальних дощок двом полеглим Героям

Фото: Копичинецька міська рада

У четвер, 23 травня, у селі Котівка на Тернопільщині відкрили меморіальні дошки загиблим воїнам Андрію Чигурі та Володимиру Нестеровичу. Пише Файне місто з посиланням на Копиченцьку міську раду.

Андрій Чигура народився 23 вересня 1999 року в селі Теклівка Тернопільського району. Під час військової служби Андрій разом з побратимами боровся з російськоми окупантами в Авдіївці, Соледарі та Роботиному. Воїн загинув під час виконання бойового завдання 21 серпня 2023 року поблизу Роботиного на Запоріжжі.

Фото: Копичинецька міська рада

Володимир Нестерович народився 30 липня 1985 року також у селі Теклівка. З 30 січня 2023 року він вважався зниклим безвісти. Згодом підтвердилася сумна звістка про загибель захисника під час виконання бойового завдання. Життя Володимира обірвалося поблизу Кліщіївки Бахмутського району 14 листопада 2023 року.

Андрій Чигура та Володимир Нестерович були справжніми Воїнами, які боролися за віру в краще майбутнє для нас із вами. Меморіальні дошки, встановлені на їх честь, символізують вічну пам’ять про їхні подвиги та слугуватимуть постійним нагадуванням про те, за що вони боролися, – йдеться у повідомленні пресслужби Копиченцької міської ради.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героїв. Вічна пам’ять Захисникм!

Читайте також: Меморіальну дошку та стелу пам’яті Героїв відкрили у тернопільському училищі

Автор: Дарина Магдій

Exit mobile version