Жителя Тернопільщини обвинувачують у смерті сусіда (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

На Тернопільщині вбили 45-річного чоловіка. Правоохоронці підозрюють жителя селища Великі Бірки, який напередодні з ним розпивав алкоголь. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

У ході досудового розслідування слідчі поліції встановили, що чоловіки разом розпивали алкогольні напої. Під час суперечки господар побив гостя. Від травм той помер на місці події.

Фото: поліція Тернопільщини

Лише наступного дня підозрюваний викликав швидку і повідомив, що у власному помешканні виявив тіло сусіда. Медики, які виїжджали за вказаною адресою, констатували смерть чоловіка. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Під час огляду на тілі чоловіка експерти виявили значні тілесні ушкодження, а судово-медична експертиза встановила, що причина смерті – черепно-мозкова травма, – зазначили у поліції.

Провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України, слідчі поліції скерували до суду. Процесуальне керівництво здійснювала Тернопільська обласна прокуратура.

Читайте також: Масштабну схему продажу нелегальних “електронок” викрили на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version