Рак-дурак: 5-річний Сашко Алєксєєв з Чорткова мужньо бореться зі страшною недугою

Фото: з архіву родини Алєксєєвих

Маленький чортківчанин Сашко Алєксєєв бореться за своє життя. У 5-річного хлопчика медики виявили страшну недугу. В одній із лікарень дитині поставили діагноз -медулобластома (G IV) мозочка. Метастазування супра – субтенторіально та розповсюдження в вертебральний канал з інвазією в спинний мозок (М 3 форма). Внутрішня онклюзійна гідроцефалія. На лікування родина витратила вже всі заощадження. Тож сподівається на допомогу небайдужих.

Боротьба з важкою недугою триває вже майже три місяці. Батьки та лікарі не полишають надії на те, що хлопчик виздоровіє. Сашенька – єдина дитинка в сім’ї, вимолений в Бога впродовж багатьох років.

Про стан Сашка Алєксєєва розповіла тьотя Сашка Валентина Луганцева.

“Кіль місяців тому Сашкові вже частково видалили злоякісне утворення. Операція тривала близько 8 годин. Зараз дитина перебуває на лікуванні у Києві – готують до ще однієї операції. В подальшому на дитину очікують курси хіміо або променевої терапії. Окрім цього, знадобиться ще також курс імунотерапії. Говорити зараз щось більш конкретно неможливо, оскільки ще не відбулася друга операція, яка все покаже. Все залежатиме від результату і стану Сашка. З приводу лікування звертаємося у різні клініки.

Станом на сьогодні хлопчик сам їсти не може зараз. Годують через зонд спеціальним сумішами. На це також потрібні кошти – близько 400 гривень щодня, не враховуючи поточного лікування та інших витрат. Сашко у більшості лежить. Тож звертаємося до всіх з проханням допомогти. Важлива кожна гривня”, – розповіла журналістам “Файного міста” Валентина Луганцева.

Щоб допомогти одужати Сашкові, можна перерахувати кошти на карту:

5168 7422 3832 1370 – Алєксєєв Денис (тато)

телефон: 050 700 41 20

Читайте також: На Тернопільщині зіткнулися мотоцикл з мопедом: водійка та пасажирка – у лікарні

Exit mobile version