Ремонт доріг у Тернополі: де триватимуть роботи цього тижня

Фото з мережі інтернет

Цього тижня у Тернополі триватиме ремонт доріг та відновлення міжквартальних проїздів, прибудинкових територій та тротуарів. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

20 травня підрядники проводитимуть підготовку ремонтних карт (мала фреза) на вул. Олени Теліги та вул. Новий Світ. Згодом там встелять новий шар асфальту. На транспортній розв’язці вулиць Микулинецька – Торговиця – Князя Василя Костянтина Острозького – Замонастирська проведуть влаштування тимчасових дорожніх знаків та демонтаж бордюрів.

Також триває відновлення покриття у міжквартальних проїздах та на прибудинкових територіях за адресами: просп. Злуки, 21, 15 Квітня, 43-45, вул. Новий Світ, 93-95, вул. Тараса Протасевича, 10 А, вул. Володимира Громницького, 7.

Нагадаємо, від сьогодні, 20 травня у Тернополі частково обмежать рух транспорту на транспортній розв’язці вулиць Микулинецька – Торговиця – Князя Василя Костянтина Острозького – Гайова – Замонастирська. Тут проводитимуть роботи з поточного ремонту дорожнього полотна, які заплановано завершити до 1 липня цього року.

Читайте також: У Тернополі школярка потрапила у ДТП

Exit mobile version