На Тернопільщині гра у футбол закінчилася для 17-річного юнака лікарнею

Фото Патрульна поліція

У Підволочиському районі гра у футбол двох односельчан закінчилася конфліктом, викликом поліції та карети швидкої допомоги. 17-річного жителя Іванівки госпіталізували зі зламаною щелепою, а його 22-річний опонент дає пояснення правоохоронцям.

До правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про пацієнта з тілесними ушкодженнями. Виїхавши на виклик, поліцейські з’ясували, на лікарняне ліжко неповнолітнього вклав його товариш. Хлопці грали у футбол. Дійшло до суперечки. Старший опонент виявився сильнішим, хоч свідки стверджують, що розмахували кулаками обоє. Наразі потерпілий перебуває на лікуванні в обласному медичному закладі”, – повідомили у Відділі комінкації поліції Тернопільської області.

Щодо 22-річного жителя села Іванівка розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 ККУ. Триває досудове розслідування. Зазначимо, що умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. караються позбавленням волі від трьох до п’яти років.

Читайте також: На Борщівщині працівник електромереж отримав кулю за зрізані гілки горіха

Exit mobile version