Майже пів сотні воїнів з Тернопільщини отримали бойові нагороди (Фото)

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Бійці 82 батальйону 105 окремої бригади ТрО з Тернопільщини отримали нагороди від міністра оборони України. 44 солдати, сержанти та офіцери удостоєні відзнаками за високий професіоналізм при виконанні бойових завдань та службових обов’язків. Про це пише Файне місто з посиланням на 105 окрему бригаду територіальної оборони ЗСУ.

Бойові нагороди, а це «Хрест сил ТРО», «Залізний Хрест», «Лицарський Хрест», «За службу Україні» військовослужбовцям вручив командир 105 окремої бригади територіальної оборони полковник Євген Фоменко.

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Кожен з вас вартий уваги, дякую за службу, бажаю всім успіху та не забувайте, не менш важливою нагородою буде повернутися до ваших рідних живими й неушкодженими. Бережіть себе, – наголосив командир під час зустрічі із бійцями.
Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Довідка

82 окремий батальйон 105 окремої бригади територіальної оборони розгорнутий на воєнний штат від початку повномасштабного російського вторгнення. Брав участь в боях на Куп’янському напрямку, виконував завдання на Сумщині, Харківщині. Сьогодні військовослужбовці беруть участь у захисті територіальної цілісності та суверенітету України на визначених ділянках в зоні відповідальності ОТУ.

Відзнакою «Лицарський хрест» нагороджуються військовослужбовці Збройних Сил України, які в умовах з ризиком для життя проявили виняткову хоробрість під час ведення бойових дій проти ворога України, в антитерористичних заходах та в операціях з підтримання миру і безпеки під час проходження служби у складі українських національних контингентів.

Відзнаку «Хрест Сил територіальної оборони» вручають воїнам та працівникам Сил територіальної оборони Збройних Сил України за бездоганну службу (працю), старанність, розумну ініціативу, високі особисті досягнення у службовій (трудовій) діяльності, відмінні особисті показники у бойовій підготовці, видатні заслуги та значний особистий внесок у справу розвитку Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Відзнаку «Залізний хрест» отримують військовослужбовці Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань, проявлені мужність і героїзм під час ведення бойових дій проти ворога України, в антитерористичних заходах та в операціях з підтримання миру і безпеки під час проходження служби у складі українських національних контингентів.

Відзнакою «Захиснику України» нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України, а також інші особи за зразкове виконання військового (службового) обов’язку та інші заслуги перед Збройними Силами України.

Читайте також: У Чорткові пораненому бійцю ЗСУ зробили складну операцію на черепі (Фото) 

Exit mobile version