Понад 250 000 гривень зібрали захисникам на благодійному аукціоні у Чорткові (Фото)

Фото: Чортківська міська рада

У Чорткові на Тернопільщині зібрали понад 250 000 гривень на благодійному аукціоні. Кошти передадуть для придбання РЕБ захисникам 42 окремої механізованої бригади. Про це пише Файне місто з посиланням на Чортківську міську раду.

Як йдеться у повідомленні, на захід завітали сотні людей завітали: хтось поспостерігати, а хтось – позмагатись за цінний лот.

З-під молотка продавали різноманітні трофеї наших воїнів Збройних Сил України, використані артилерійські та мінометні снаряди, гільзи від снайперських гвинтівок, прапори із підписами військових та навіть ексглавкома ЗСУ Валерія Залужного, використану ПЗРК «Ігла» та чимало іншого. Попередньо лоти тематично розмальовували і професійні митці, і дітвора Чортківської громади, – зазначили у міськраді.

Частину лотів презентували особисто воїни чортківської 42 окремої механізованої бригади. Найдорожчим лотом є тубус із зображенням Чорткова – за нього покупець заплатив 22 000 гривень. Найдешевші – розфарбовані маленькі використані гільзи по 250 грн.

У підсумку, благодійному фонду БО БФ “Покрова Чортків” вдалось отримати 250 200 грн та 200 доларів США.

Читайте також: На Тернопільщині відкрили пам’ятну дошку Герою Андрію Рудому (Фото) 

Exit mobile version