Тернополянин загинув після ДТП на Хмельниччині

Фото: поліція Хмельниччини

Чоловік з Тернополя загинув після ДТП на Хмельниччині. Автопригода сталася під час оформлення іншої дорожньо-транспортної пригоди. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Хмельницької області.

Автопригода сталася 11 травня близько 20:30 години на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварине» поблизу с. Голосків. Там автомобіль «Audi» з’їхав у кювет. На виклик прибула «швидка» та патрульні. 

Під час оформлення цієї ДТП 29-річний житель Запорізької області, рухаючись на автомобілі «Volkswagen», наїхав на 24-річного жителя м. Тернопіль, який був свідком події, а потім зіткнувся з каретою «швидкої», – повідомили правоохоронці.

У результаті ДТП тернополянин отримав травми і його госпіталізували до Летичівської багатопрофільної лікарні. Через 2 дні від поранень чоловік помер.

За даним фактом слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Читайте також: Цистерна з пальним перекинулась на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version