Тернопільські волонтери передали чергову партію допомоги на передову (Відео)

Фото: Володимир Мосейко

Сьогодні, 8 травня, волонтери ГО «Десантно-козацький рій» передали чергову партію допомоги на суму більше півмільйона гривень на передову. Зокрема, це великодні смаколики, автобус, дрони, генератори та інші необхідні речі, які відправили для захисників у Донецьку та Харківську область. Про це Файному місту розповів голова громадської організації «Десантно-козацький рій», волонтер Володимир Мосейко.

Згідно поданої заявки від військовослужбовців, сьогодні відправляється автобус для перевезення особового складу в Донецьку область. Частину коштів дали військові, частину наші друзі – Ліга підприємців “Українська справа” і небайдужі люди», – зазначив голова громадської організації.

Володимир Мосієнко додав, що волонтери з різних куточків Тернопільщини передали близько 5 тон продуктів харчування для дитбудинків та будинків престарілих. Додатково на фронт передають автомобіль, лафет, маскувальні сітки, накидки на бліндажі, медичні засоби та інструменти для ремонту транспорту. 

Волонтер заперечив чутки, що волонтерський рух «затихає»


 Затихає він для тих, хто не хоче працювати. Хто хоче, той шукає можливості, хто не хоче працювати – шукає причини, – наголосив Володимир Мосейко.
Фото: Володимир Мосейко

Волонтерська організація отримує численні подяки з фронту  та надсилає на фронт дитячі малюнки, які піднімають бойовий дух.

Хочу низько вклонитися тим українцям, які долучаються до волонтерської допомоги, які допомагають Збройним силам України, тим самим наближаючи нашу перемогу, і показують нашим захисникам, наскільки прості люди їх люблять, шанують і поважають, – висловив слова подяки Володимир Мосейко

Про це та більше дивіться у записі стрим-трансляції Файного міста.

Автор: Володимир Вівсянник

Exit mobile version