На Тернопільщині ремонтують ще один міст

На Тернопільщині приводять до ладу міст на трасі Р-87 Галич – Підгайці – Сатанів. Підрядна організація виконала аварійний ремонт штучної споруди у селі Острівець, щоб забезпечити належний проїзд дорогою Р-87. Про це пише Файне місто з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

Як зазначили у службі. Зараз ця ділянка траси використовується для об’їзду мосту у місті Теребовля, який реконструюється. Відтак інтенсивність руху на автошляху регіонального значення зросла.

За допомогою гарячого асфальтобетону дорожники ліквідували деформації на мосту у селі Острівець. Це тимчасова міра забезпечення проїзду, адже штучна споруда потребує капітального ремонту. З огляду на обмежену кількість фінансування аварійний ремонт – єдиний спосіб поліпшити проїзд, – йдеться у повідомленні.

До слова, у Теребовлі на Тернопільщині триває активна реконструкція мосту через річку Гнізна. Працівники роблять основу першої опори нової споруди. 

Зараз на будівельному майданчику працює багатотонний буронабивний кран. У пробурені свердловини підрядна організація розпочала заливати бетонну суміш, щоб надалі встановити арматурний каркас майбутніх паль.

Exit mobile version