МВС запустили два сервіси для військових: е-Кабінет постраждалого і гарячу лінію

Фото: МВС

мвс

Вчора, 7 травня, в Україні запустили електронний кабінет постраждалого та контактний центр з питань соціального захисту для військовослужбовців та працівників органів системи МВС. Про це пише Файне місто з посиланням на Міністра внутрішніх справ України.

Доступна та зрозуміла державна соціальна політика — це те, що ми маємо гарантувати нашим Героям, – йдеться у повідомленні Ігора Клименка.

Перший — електронний кабінет постраждалого на сайті МВС України. Там військовослужбовці НГУ, ДПСУ, поліцейські, ДСНСники, які мають статус постраждалих, а також члени їх родин, можуть отримати доступ до своїх облікових даних та залишити запит на медичну, психологічну, юридичну допомогу. Необхідно лише зареєструватися в Єдиному вікні для громадян.

Також, розпочинається робота контактного центру з питань соціального захисту — 1536. Фахівці гарячої лінії з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 консультуватимуть щодо отримання психологічної, медичної та грошової допомоги, нарахування пільг, призначення пенсії тощо.

Читайте також: Спортивно-розважальне свято “МАМА МОЖЕ” відбудеться у Тернополі

Exit mobile version