У 18 будинках Тернополя відбудуться ремонтні роботи

Фото: Тернопільська міська рада

У 18 багатоквартирних будинках Тернополя проведуть ремонти житлового фонду на умовах співфінансування. Відповідне рішення затвердили 1 травня на черговому засіданні виконавчого комітету. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

До титульного списку включено 18 адрес, де проведуть ремонти житлового фонду на умовах співфінансування на загальну суму 6520,00 тис. грн.

Як йдеться у повідомленні, працівники відремонтують покрівлі, ремонт і заміну внутрішньобудинкових інженерних мереж, елементів обладнання, ремонт ліфтів та інші роботи.

Роботи з виконання ремонту житлового фонду та їх оплата здійснюватиметься на умовах співфінансування за рахунок видатків спеціального фонду місцевого бюджету, – зазначають у міській раді.

Нагадаємо, що у багатоквартирних будинках Тернополя на умовах співфінансування можна провести ремонт житлового фонду. Стати учасником Програми можуть як ОСББ, так і управителі будинків (ЖЕКи). Дія Порядку проведення ремонтів поширюється на всі багатоквартирні будинки Тернопільської громади, які експлуатуються понад 10 років. Кошти виділяються за певною пропорцією в залежності від виду проведення робіт. 

Наприклад, ремонт та реконструкція будівель становить 70% на 30%, де 70 % – кошти з бюджету міста, а 30% – за рахунок мешканців будинку.

Читайте також: Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя – Сергій Надал 

Exit mobile version