У Тернополі планують створити ще один індустріальний парк

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Ще один індустріальний парк планують створити у Тернополі. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську обласну військову адміністрацію.

Як йдеться у повідомленні, агенція регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО спільно корейською компанією Cheil Endineering Co., Ltd та ТОВ «Блу Єллоу Колсантинг» – уклали меморандум про співпрацю з метою розбудови мережі індустріальних парків на Тернопільщині. Дана програма передбачає професійну підтримку з планування/техніко-економічного аналізу та розбудови потенціалу для проєктів “розумних міст”.

В обласній адміністрації відзначили, що останні роки стали періодом інтенсивного розвитку Тернопільщини, зокрема, в контексті створення індустріальних парків. Наразі в області їх є 6.

Завдяки новим індустріальним паркам в області з’являються нові робочі місця. Це також дає змогу отримувати великі промислові потужності для переробки та виробництва.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у Борщеві запрацює ще один індустріальний парк. Він спеціалізуватиметься на глибокій переробці сільськогосподарської продукції.

Більше: Ще один індустріальний парк запрацює на Тернопільщині

Exit mobile version