Тернопільські сім’ї полеглих захисників та ветерани війни отримають освячені великодні набори

Фото: Тернопільська міська рада

Традиційно напередодні Воскресіння Христового у Тернополі освячують святкові кошики. Цьогоріч продуктові набори отримають сім’ї  та родини захисників, які віддали своє життя в російсько-українській війні, ветерани війни та інші соціально-вразливі категорії тернополян. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Чин освячення пасок та інших продуктів харчування відбувся 29 квітня у приміщенні Благодійної їдальні, що діє при управлінні соціальної політики.

Фото: Тернопільська міська рада

Ми всі знаходимось в очікуванні одного із найбільших християнських свят – Воскресіння Христового. В передвеликодні дні ми по особливому готуємо до свята свої домівки, свої оселі, свої душі та серця. Водночас це свято дає можливість вкотре проявити доброту та турботу, –  розповідає міський голова Сергій Надал. – Традиційно напередодні Великодня ми допомагаємо тим людям, які потребують підтримки та допомоги.
Фото: Тернопільська міська рада

Нагадаємо,  до 30 квітня у Тернополі триває благодійна акція «Я вірю в ЗСУ». Її мета – зібрати подарунки для воїнів, щоб до Великодніх свят передати їх у підрозділи, де служать тернополяни. 

Читайте також: На Тернопільщині понад 100 людей у віці 55+ знайшли роботу

Фото: Тернопільська міська рада
Exit mobile version