П’ятеро людей постраждали у ДТП на Тернопільщині (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

За минулу неділю, 28 квітня, в Тернопільській області сталися 4 ДТП. Всіх постраждалих з травмами легких та середніх ступенів важкості доправили до лікарень. Серед потерпілих є школяр, який з переломами опинився в ортопедичному відділенні. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП у Тернопільській області.

Неподалік Зборова водійка “DAEWOO LANOS” не впоралася з керуванням та з’їхала в кювет. Внаслідок ДТП постраждали 2 пасажирів, серед яких – 12-річний школяр. Юнака з переломами госпіталізували в ортопедичне відділення.

Фото: поліція Тернопільщини

Інша ДТП сталася між селами Мухавка та Свидова Чортківського району. Жителька селища Товсте на автомобілі “Fiat Doblò”, повертаючи, не впоралася з керуванням та врізалася у скульптуру Божої Матері. Травмованого 55-річного пасажира з переломами доправили до лікарні.

29-річний житель села Мала Горинка також постраждав у автопригоді. Керуючи автомобілем “Citroen Jumpy”, водій не впорався з керуванням і автівка перекинулася. Чоловіка госпіталізували.

Фото: поліція Тернопільщини

Внаслідок ДТП в Козівській громаді постраждав неповнолітній. Про аварію повідомила місцева жителька. За попередньою інформацією, потерпілий їхав на електроскутері “Sinski 1500w” і потрапив під колеса автомобіля марки “Renault”.

Фото: поліція Тернопільщини

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Причини аварій встановлюються.

Читайте також: У Теребовлі зводять нову конструкцію моста (Відео)

Автор: Володимир Вівсянник

Exit mobile version