Створимо красу разом: професіонали Akimenko studio запрошують тернополян у гості

Зручне місце розташування, справжні знавці своєї справи та приємний затишний інтер’єр порадують найвибагливішого клієнта. В “Akimenko studio” Вам запропонують повний спектр послуг. Над створенням бездоганного образу та краси тут працюють 15 спеціалістів.

Завітавши у салон краси “Akimenko studio”, Ви зможете скористатися такими послугами, як

– чоловіча та жіноча стрижки;

– зачіски та укладки волосся;

– фарбування волосся: однотонне/техніками;

– макіяж;

– корекція та фарбування брів, довготривала укладка;

– послуги косметолога;

– вакуумно-роликовий масаж, обгортування.

Працюють спеціалісти за попереднім записом. Окрім цього, Ви маєте можливість особисто навчитися цій справі. Адже тут проводять також й курси. Зокрема, навчають професійному візажу, моделюванню брів, курси стиліста зачісок та макіяжу.

Варто відзначити, якщо Вам потрібно отримати послугу у вихідні дні – з цим не виникне жодних проблем. Зателефонувавши попереднього за номером телефону 0989570040 або 0989965702, ви до найменших дрібниць обговорите з адміністратором всі деталі та домовитеся про зручний для Вас час.

Інтер’єр закдаду у світлих тонах, вишуканий та стильний. Що додасть Вашому перебуванню відчуття спокою та релаксу. Панорамні вікна, які відкривають вид на центр міста, доповнять Ваші враження.

Салон розташований у центрі Тернополя на вулиці Січових Стрільців ,1. Відтак, доїзд є зручним для мешканців будь-якого мікрорайону міста. Привітний персонал, який зацікавлений у задоволенні потреб найвибагливіших клієнтів, завжди радий Вас вітати в “Akimenko studio”. Тож звертайтеся, і неперевершені краса та настрій Вам гарантовані.

Читайте також: На Тернопільщині директор школи зібрав унікальну колекцію дзвіночків (Відео)

Exit mobile version