Лоб у лоб зіткнулися автомобілі на Тернопільщині: дитина опинилась у лікарні

На Тернопільщині лобове зіткнення двох автомобілів закінчилося для 11-річної дитини лікарнею. ДТП сталася на автодорозі «Тернопіль-Ланівці», поблизу села Буглів Лановецької громади. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними правоохоронців, зіткнулися два автомобілі марки «Audi». Водій одного з них – житель міста Волочиськ Хмельницької області – під час обгону попутного авто не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з іншим транспортним засобом, яким кермував житель Тернопільського району. Внаслідок ДТП травми отримав водій останнього авто та його 11-річна донька. Дитину госпіталізували.

У водіїв взяли кров для аналізу на вміст алкоголю. Автомобілі помістили на арештмайданчик. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу.

ДТП з мотоциклістом у Тернополі

Ще одна ДТП, у якій потерпів неповнолітній хлопець, сталася в обласному центрі на вулиці Клінічній. За попередніми даними, 41-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із мотоциклом «Honda» під керуванням 17-річного водія. Юнак отримав травми, його теж госпіталізували.

Наразі триває досудове розслідування, розпочате за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу. Транспортні засоби також перемістили на арештмайданчик.

Читайте також: Тернополянин намагався вивезти з України унікальні скам’янілості віком 400 млн років

Exit mobile version