Жителі Кременця розкритикували дизайн нового вуличного освітлення

Фото: Олександр Мінчук

У Кременці нещодавно оновили вуличне освітлення. Проте, не всім здійснена робота припала до душі. Так, Олександр Мінчук розкритикував нові вуличні ліхтарі. У своєму дописі у мережі Фейсбук чоловік зазначає, що дизайн металевих конструкцій є несмаком і даремною тратою коштів, та додав світлини.

“Що це за кілки – дві труби, два елементи кованини та три шарика? Потрібно мати ідіотичний склад розуму таке затвердити!!!! Любий кременецький коваль зробив би в сто разів краще. За такі кошти! Додаю декілька світлин, як воно мало б бути. Тьху б… Ні розуму, ні фантазії, ні архітектурного творчого смаку в місцевих можновладців. Фе…Фе…б… І нам, і нашим дітям все це оглядати до кінця життя! Ми всі хворі в цій країні!…..Площа Неволі…”, – написав Олександр Мінчук.

Читачі почали жваво обговорювати пост. У своїх коментарях люди здебільшого підтримали Олександра Мінчука.

“Для тих хто не в курсі, нагадаю, що така “краса” вцілому вартує майже 8 млн.грн….шок… Але це ще квіточки… Далі буде…”, – написав Сергій.

“Є древній вираз:- коли Бог хоче покарати людину, то відбирає у неї розум… Це згадується, коли бачиш нікчемні потуги кременецької влади створити такий же нікчемний за мистецькими і архітектурними характеристиками Майдан Волі. Це приклад несмаку і профанації символів держави…Тотальний брак смаку, розуміння задуму і повна суперечність з довколишніми залишками архітектурних пам”яток. Не прости їм, Господи, того, що вони творять…”, – зазначив Анатолій.

“Хочеться закрити очі і не відкривати”, – написала Олена.

Читайте також: На Співочому полі Тернополя літні люди практикують йогу 

Exit mobile version