П’ятеро травмованих в результаті двох ДТП на Тернопільщині

Фото: ГУНП в Тернопільській області

18 квітня на дорогах області трапилося дві автопригоди, але до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості звернулося п’ятеро людей. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

На автодорозі “Бучач-Чортків-Скала-Подільська” близько 7:40 водій вантажного автомобіля “ГАЗ 512”, здійснюючи маневр повороту ліворуч, допустив зіткнення із зустрічним автомобілем “Opel Vectra”. На момент аварії в салоні легкового авто був водій та троє пасажирів. Їм усім надавали медичну допомогу. 

Кермувальники попередньо тверезі, але у них взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю, – йдеться у повідомленні.
Фото: ГУНП в Тернопільській області

Ще одна автопригода з травмованими трапилася того ж ранку між селом Ягільниця та Чортковом. Близько 10:00 водій автомобіля “Skoda”, здійснюючи розворот, не пропустив автомобіль «Volkswagen Passat», який рухався в попутному напрямку, та врізався у нього.

Унаслідок зіткнення водія із «Volkswagen Passat» госпіталізували до відділення інтенсивної терапії, – йдеться у повідомленні.
Фото: ГУНП в Тернопільській області

По обох автопригодах триває слідство.

Читайте також: У Тернополі засудили трьох депутатів російської держдуми

Exit mobile version