У Тернополі майже 100 000 гривень виплатять учасникам бойових дій на землю

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Восьмеро учасників бойових дій отримають грошову компенсацію за земельні ділянки у сумі понад 98,6 тис. грн на кожного. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

З метою забезпечення реалізації пільг в частині першочергового відведення земельних ділянок особам, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» права на одержання земельних ділянок. Виконавчий комітет міської ради доповнив реєстр отримувачів грошової компенсації за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до рішення, ще восьмеро учасників бойових дій отримають грошову компенсацію за земельні ділянки. У сумі це понад 98,6 тис. грн на кожного. Загалом з бюджету міста Тернополя компенсацію за землю отримали 265 учасників бойових дій.

Кошти виплачуються у першу чергу, тим учасникам бойових дій, яким потрібні кошти на лікування та реабілітацію, на підставі протоколу постійної комісії з питань бюджету та фінансів міської ради.

Читайте також: У Тернополі роздадуть 3500 продуктових наборів та засобів гігієни: як отримати допомогу

Exit mobile version