iPhone в 2024 році: ТОП три смартфони Apple за обсягами продажів в Україні

Перше, що спадає на думку, коли мова заходить про Айфони, – висока вартість. Насправді це стереотип. Компанія Apple минулого року посіла перше місце у світі з продажів смартфонів завдяки ефективній стратегії просування та продуманій ціновій політиці. Це означає, що майже кожен зможе знайти в каталозі смартфонів Apple пристрій, що відповідає його побажанням та фінансовим можливостям.

Найпопулярніші Айфони в Україні: що більше всього купують

Якщо зайти на сайт інтернет-магазину авторизованого продавця Apple в Україні та виставити сортування за популярністю, побачимо, що найбільший попит серед покупців мають наступні серії iPhone.

Останнє покоління iPhone 15

Очевидно, що покупців приваблюють найактуальніші моделі Айфон, адже саме вони є уособленням найсучасніших технологій та неймовірної продуктивності. Найвищу сходинку посідає нинішній флагман iPhone 15 Pro Max:

Окрім безумовного флагмана серед покупців в Україні мають попит і “молодші” моделі з 15 лінійки смартфонів Apple: iPhone 15, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Plus.

Базовий iPhone 13 – вигідне поєднання ціни та характеристик

Що б там не казали статистичні дослідження, проте Айфон 15 для багатьох є занадто дорогим придбанням. Але не варто журитися, адже американська компанія пропонує альтернативи. Якщо ви хочете купити Айфон з нормальними характеристиками та актуальністю на найближчі роки, iPhone 13 стандартна модель – ідеальне поєднання доступної ціни та характеристик. 13-те покоління з’явилося у продажі в 2021 році. З цієї лінійки наразі найвищий попит має саме базова модель. В неї досить непогані характеристики:

Користувачі з легкістю оновлюють операційну систему до самої останньої версії iOS 17.4. До того ж виробник обіцяє ще декілька років оновлень з можливістю використання нових функцій штучного інтелекту, які буде впроваджено в iOS 18.

Найдешевший “новий” Айфон – iPhone 11

Якщо не бажаєте купувати відновлений та уживаний Айфон, то найдешевша з доступних моделей, які ще офіційно виробляє Apple, це iPhone 11. Це флагман 2019 року. Але завдяки тому, що смартфони Apple завжди випереджали свій час, даний телефон цілком актуальний і через п’ять років після презентації. Ба більше, він ще посідає досить високі позиції у різноманітних порівняльних тестах. Також ціна на нього доволі приємна. Завдяки всім цим особливостям базовий iPhone 11 у 2024 році ще досі є чудовим вибором, якщо шукаєте недорогий та потужний смартфон.

Exit mobile version