Термінової допомоги потребує 12-річна донька захисника з Тернопільщини (Реквізити)

На Тернопільщині всіх небайдужих закликають допомогти донечці захисника. 12-річній Ангелінці провели одну операцію і в майбутньому запланована ще одна. Загалом сім’я має сплатити близько 365 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на Правий Сектор.

Як йдеться у повідомленні, 12-річної Ангелінки перестала працювати рука та почали відмовляти інші кінцівки. Їй провели операцію, яку ще треба оплатити – 65 000 гривень.

Також у дитини важка форма сколіозу (53 градуси), що теж потребує обов’язкового хірургічного рівняння хребта. Для цього треба зібрати ще більшу суму – 300 000 гривень. У сім’ї, де крім Ангеліни є ще 6 дітей, немає такої суми, тому небайдужих людей закликають не бути осторонь та допомогти.

Фото: Правий Сектор

Ангелінка є надзвичайно чудовою і світлою дитиною, сповненою любов’ю до оточуючого світу. Вона дуже творча, сильно любить малювати. До гострої проблеми з кінцівками створювала картини для збору коштів на ЗСУ, – зазначають у Правому секторі.

Батько Ангеліни, друг “Кум”, захищає Україну з 14-го. Воював добровольцем, після початку повномасштабного вторгнення, йому діагностували саркому (агресивна форма онкології). Чоловік прооперувався і поїхав назад на передову.

Фото: Правий Сектор

Маючи можливості списатись за станом знищеного на війні здоров’я, він продовжував ідейно захищати Україну з любов’ю до Неї і з ненавистю до ворогів, які прийшли Її знищити. Зараз вимушено знаходиться на реабілітації з приводу гострої проблеми зі здоров’ям. Син та зять в цій родині також воюють в найгарячіших місцях.
Дуже просимо вас максимально підтримати цю щиру і самовіддану родину у такий скрутний час, – закликають у Правому Секторі.

Оновлено

Станом на 18 квітня зібрали 235 050 гривень. З частини коштів оплачена перша операція. Відтак є вже значна частина коштів на наступну операцію з вирівнювання хребта.

Також ще частина коштів буде затрачена на реабілітацію, додаткові аналізи та корсет. Сама операція запланована на листопад, тому збір продовжується, і восени буде ще один допис, – зазначили у Правому секторі.

Реквізити для допомоги

Підтримати родину та допомогти Ангелінці можна за такими рахунками:

Читайте також: Внески подвоять: сім’я 9-річного Давида Ревнюка з Тернополя просить допомогти зібрати кошти на лікування (Реквізити)

Exit mobile version