На Тернопільщині “на гарячому” затримують браконьєрів, які незаконно ловлять рибу (Відео)

Фото: Тернопільський рибоохоронний патруль

На Тернопільщині зафіксували чергові незаконні вилови риби на річці загальнодержавного значення Серет. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільський рибоохоронний патруль.

13 квітня 2024 року, державними інспекторами, виявлено громадянина, який знаходився на березі річки із забороненим знаряддям лову – сіткою «парашут». Подія відбулась на річці Серет біля села Більче-Золоте Чортківського району Тернопільської області. На порушника складено адміністративне порушення по ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Фото: Тернопільський рибоохоронний патруль

Наступного дня, 14 квітня 2024 року на річці Серет, виявлено громадянина, який намагався здійснити вилов риби забороненим знаряддям лову – сіткою підйомною «хватка». На порушника складено адміністративне порушення по ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі в суд за місцем скоєння правопорушення.

Також цього дня було зафіксовано вісім адміністративних порушень по ч. 3 ст. 85 КУпАП ( 5 з них на водоймі с. Романівка, Тернопільської області – порушення Правил любительського рибальства та 3 порушення на водоймі біля м.Чортків, де інспекторами було вилучено заборонене знаряддя лову під час нересту – «Малявниця» ), – йдеться у повідомленні.

В ході проведення рибоохоронної роботи було складено 2 акти виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Громадян закликають бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 52 – 00 – 22 та (097) 427- 85- 95

Читайте також: У Тернополі висадили 80 дерев та 30 кущів з початку двомісячника благоустрою

Exit mobile version