Поліція Тернополя оприлюднила відео спроби самогубства на Курбаса (Відео)

Як ми вже раніше повідомляли у нашому матеріалі, у Тернополі чоловік вирішив вчинити самогубство. 18 липня близько 21:30 години він увірвався у чужу квартиру та спробував вистрибнути з вікна багатоповерхівки. Потенційного самогубцю врятували. Відео спроби самогубства поліція оприлюднила у мережі.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили на балконі однієї з квартир чоловіка, який повідомив, що має намір стрибнути донизу. Не гаючи часу, інспектори знайшли власника сусідньої квартири, зайшли на балкон та почали розмовляти з громадянином, аби той не чинив непоправне.

“Чоловік 1992 року народження, категорично відмовлявся повертатися до помешкання й зазначив, що його хтось переслідує та намагається вбити, тож якщо до кімнати хтось зайде — він вистрибне. Громадянин додав, що буде говорити лише із журналістами. Патрульний Віталій Назаров довго спілкувався з чоловіком, відволікаючи його, аби його напарник Тихомирський Володимир, разом із працівниками ДСНС, непомітно могли зайти до помешкання та забрати громадянина з балкона. Спільними зусиллями поліцейських та рятувальників вдалося запобігти непоправному”, – повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області.

Аби чоловік більше не зміг завдати шкоди своєму життю чи здоров’ю, відповідно до ст. 45 ЗУ “Про Національну поліцію”, патрульні застосували до нього спецзасіб кайданки, а карета швидкої забрала його до психоневрологічної лікарні.

Читайте також: ПЛР-тестування на Covid-19 для приїжджих з-за кордону: вартість послуги у Тернополі

Exit mobile version