“Ми доведемо справу до суду”: начальник обласної поліції прокоментував смерть чоловіка на території агрофірми у Настасові

Фото: поліція Тернопільщини

У січні цього року Тернопільщину сколихнула резонансна подія. У селі Настасів на узбіччі дороги знайшли померлого 50-річного чоловіка, який працював на місцевому агропідприємстві. Детальніше про розслідування розповів начальник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко на брифінгу 11 квітня, пише Файне місто.

Нагадаємо, тоді слідство встановило, що жодних слідів насильницької смерті, чи травм характерних внаслідок ДТП на тілі померлого не було виявлено. Фахівці зауважили деякі важливі деталі та дійшли висновку, що чоловік помер не в тому місці, де його знайшли. За результатами розтину встановили, що смерть була природньою.

Ця справа “народилася” тільки з принципової позиції працівників поліції. Могли банально, як це буває, якщо немає ознак насильницької смерті, дати довідку, людину поховали і нема проблем. Але нам було цікаво, чому ця людина саме там опинилася. Ми знайшли сліди того, що дійсно чоловік помер в іншому місці. Ця справа принципова, бо має моральні критерії. Не можна так робити. І ми почали розслідування, – зазначив начальник поліції..

Днями у цій справі оголосять підзори. Скільки людей понесуть відповідальність – в поліції повідомлять згодом.

Я вважаю, що у наш час це показово! Маємо поважати наших громадян, бо ми бачили, як з них знущаються ті варвари, які прийшли на нашу землю вбивати. Вести себе так в Тернополі – це неправильно. Тому принципова позиція поліції – йти до кінця. Ми доведемо справу до суду, а не просто проведемо профілактичні бесіди, – додав Зюбаненко.

Читайте також: На Тернопільщині прокуратура вимагає повернути державі землі заповідника

Exit mobile version