У Тернополі між дитиною і дорослим трапився інцидент, поліція розшукує свідків

Фото: з сайту Zaxid.net

Поліція краю розшукує свідків інциденту, який трапився між чоловіком та дитиною на проспекті Злуки у Тернополі 16 липня близько 16:00 години. Невідомий схопив дитину та силоміць намагався затягнути в автомобіль. Хлопчик пручався та почав кричати. На крики дитини зреагувала тернополянка. Жінка підбігла до чоловіка та забрала від нього хлопчика.

Інформацію про спробу викрадення дитини правоохоронці внесли до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та події. Поліцейські встановлюють усі обставини інциденту, просять зголоситися батьків дитини, а також свідків та очевидців події. Якщо вам відома будь-яка інформація про даний випадок, телефонуйте за номером 27-11-70 або на лінію 102.

Як ми раніше повідомляли, користувачка однієї із соцмереж Любов Бурак опублікувала допис про те, що начебто у Тернополі невідомий чоловік серед білого дня намагався силоміць посадити хлопчика віком 6 років у білий автомобіль марки «Форд». За словами жінки, інцидент трапився 16 липня близько 16 години на проспекті Злуки, поблизу «Духовного центру».

Більш детально про цей випадок – у нашому матеріалі. Читайте також: “Роки пролетіли, а він виріс і ненависті повна душа”: заробітчанка розповіла, як втратила сина

Exit mobile version