Віртуальні уроки та мультимедійне обладнання: “Школи майбутнього” створюють на Тернопільщині

Фото: Програма DOBRE

У Золотниківській громаді на Тернопільщині створюють «Школи майбутнього». Заплановано створити 8 освітніх просторів у двох місцевих школах у межах проєкту вдосконалення освітньої послуги. Про це пише Файне місто з посиланням на програму DOBRE.

У Золотниківській школі за партами нових класів навчатимуться 102 учні, а в школі села Вишнівчик – 114 школярів.

Місцеві класи математики, історії, англійської та української мов і літератури стануть комфортними осередками отримання знань за допомогою сучасних технологій.

Фото: Програма DOBRE 

Громада власними силами освіжила ремонт у приміщеннях майбутніх просторів, а Програма USAID DOBRE вже доставила сюди комфортні шкільні меблі для учнів та вчителів, зокрема антисколіозні стільці для школярів, – йдеться у повідомленні.

Також, в кожну школу прибуде мультимедійне обладнання: інтерактивні дошки, ноутбуки, планшети, проєктори, а також інтерактивні плазмові панелі, навушники та спеціальні окуляри для проведення віртуальних уроків.

Фото: Програма DOBRE 

Раніше в школах громади використовували застаріле обладнання та багаторічної давності меблі. Освітяни визнавали, що відсутність сучасної техніки не дозволяла вчителям застосовувати новітні методи викладання.

Читайте також: Тернопільські стоматологи пролікували понад 170 захисників на передовій (Фото)

Exit mobile version