На Сумщині загинули троє воїнів з Тернопільщини

Під час виконання бойового завдання на Сумщині загинули троє військовослужбовців 83 окремого батальйону бригади з Тернопільщини. До Небесного Війська ввійшли Олег Плахотний, Андрій Сисак та Петро Тененський. Про це пише Файне місто з посиланням на 105-ту окрему бригаду територіальної оборони ЗСУ.

Молодший лейтенант Олег Плахотний – командир взводу роти вогневої підтримки. Його призвав другий відділ Кременецького РТЦК і СП 25 липня 2023 року. Військовий служив за контрактом.

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Солдат Андрій Сисак – снайпер роти вогневої підтримки, Його призвав третій відділ Чортківського РТЦК і СП 09 травня 2022 року. Воїн служив за призовом по мобілізації.

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Старший солдат Петро Тененський – механік-водій танкового взводу роти вогневої підтримки. Його призвав третій відділ Тернопільського РТЦК і СП 25 лютого 2022 року. Служив за призовом по мобілізації.

Як підтвердив міський голова Збаража Роман Полікровський, воїн захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ.

Молоде життя 32-річного Героя обірвалось внаслідок підриву міни в районі н.п. Шевченкове Охтирського району Сумської області.
Щиро співчуваємо близьким та рідним мужнього воїна. Вічна слава Герою!
Про час і місце зустрічі та проведення чину похорону буде повідомлено додатково, – йдеться у повідомленні очільника громади.
Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Висловлюємо щирі співчуття родині. Розділяємо біль та смуток від непоправної втрати разом з рідними та близькими. Вічна пам’ять захисникам!

Читайте також: Меморіальну дошку Герою Сергію Голубу відкрили на Тернопільщині (Фото) 

Exit mobile version