Жалоба на Борщівщині: у громаді попрощаються із воїном Святославом Потійчуком

Страшна звістка про загибель воїна знову прийшла на Тернопільщину. На Сумщині поліг солдат Святослав Потійчук з Борщева. У рідній громаді воїна оголосили триденну жалобу. Про це пише Файне місто з посиланням на Борщівську міську раду.

Як зазначили у міськраді, Святослав помер 3 квітня 2024 року під час бойового чергування в районі н.п. Ямне Охтирського району Сумської області.

Щиро поділяємо горе родини і сумуємо разом з вами.
Світлий, добрий спомин про воїна Святослава назавжди залишиться в спогадах родичів і земляків, в серцях усіх, хто знав, любив і поважав, а Господь подарує йому Царство небесне, – йдеться у повідомленні.

Зустріч домовини із тілом воїна відбудеться 6 квітня 2024 року о 9.00 год. біля церкви Верховних Апостолів Петра і Павла у Борщеві.

Кортеж з Героєм буде рухатись вулицями Степана Бандери, Промисловій, Володимира Великого до похоронного храму (масив цукрового заводу).

У Борщівській громаді оголосили жалобу

Відповідно до розпорядження міського голови від 05.04.2024 року №03-05/78, в Борщівській міській територіальній громаді оголосили триденну жалобу з 5 по 7 квітня 2024 року за воїном-Героєм Святославом Потійчуком. Жителів закликають утриматися від гучних святкувань та приспустити прапори на державних та комунальних установах.

Чин похорону воїна-Героя Святослава Потійчука відбудеться 7 квітня о 13.30 год. з похоронного храму (масив цукрового заводу).

Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати!

Читайте також: Тернопіль прощається із захисником Вадимом Фіголем (Фото/Відео) 

Exit mobile version