Росія здійснила чергову ракетну атаку на Україну: які міста постраждали (Фото)

Фото: Дніпропетровська ОДА

Уночі на п’ятницю, 29 березня, окупанти знову здійснили комбіновану атаку по енергооб’єктах України: пошкоджені теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. Про це повідомляє Файне місто.

Понад 150 рятувальників та 35 спеціалізованих автомобілів ДСНС були залучені до ліквідації наслідків нічних та ранкових ударів рф. Загалом знищено 84 із 99 повітряних цілей: 58 “Шахедів” і 26 Ракет – ПС. Що відомо про наслідки масованої атаки зараз:

Дніпропетровщина

Загалом протягом ночі та під ранок ППО знищили над областю 24 повітряні цілі у Павлоградському, Криворізькому, Дніпровському, Кам’янському районах. Над Дніпром знищили 4 ракети, – повідомляє голова Дніпропетровської ОДА.

Пошкоджено декілька енергетичних об’єктів. На одному з них постраждав чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу. У Кам’янському, де ворог  потрощив дачний кооператив, ще п’ятеро поранених. Серед них –  5-річна дівчинка. Дитині надали меддопомогу. Жінки 19 та 47 років. А двоє чоловіків, 36 та 47 років, госпіталізовані. Один з них – “важкий”.

Зруйновані 3 дачні будинки, ще 4 – пошкоджені. Понівечені автомобілі.

Запоріжжя

67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БПЛА в Пологівському районі, – повідомляє Запорізька ОВА.

Вінниччина

У с. Северинівка внаслідок нічної ворожої атаки є влучання в приватний будинок – Вінницька ОВА. За попередньою інформацією, без жертв. Від вильоту повилітали шиби, пошкоджено сам будинок, гараж, паркан і газову трубу. Без електропостачання в населеному пункті залишаються 17 будинків.

Черкащина

За попередньою інформацією, сили ППО збили 6 “шахедів” противника над областю. Через падіння уламків зазнало руйнацій нежитлове приміщення, також повибивало вікна у приватному домогосподарстві. Крім того, наші захисники збили крилату ракету на Уманщині. У цьому випадку минулось без наслідків.

Утім є і ракетні влучання по об’єкту енергоінфраструктури. Усі служби на місцях. Роботи з ліквідації наслідків тривають, – начальник Черкаської ОВА.

Київщина

В області працювали сили ППО. Є збиті цілі. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Жертв та постраждалих від атаки немає.

В декількох районах оперативні служби зафіксували падіння уламків від збитих цілей. Так, в одній з територіальних громад внаслідок падіння уламків пошкоджено 2 приватних будинки. В них посічені стіни, вилетіли вікна, пошкоджена покрівля. Вся необхідна допомога вже надається на місцях.

В іншій громаді уламками пошкоджено паркан та асфальтовану дорогу. Робота з фіксації наслідків атаки ворога триває, – повідомляють у Київській ОВА.

Хмельниччина

Під час відбиття повітряної атаки в межах області було збито 3 ворожі цілі. Постраждалих чи пошкодження обʼєктів інфраструктури немає, – повідомляють в Хмельницькій ОВА.

Івано-Франківщина

Ворог обстріляв об’єкт критичної сфери. Жертв немає. На світанку захисники неба знешкодили повітряні цілі, – Прикарпатська ОВА.

Львівщина

Цієї ночі Львівщину атакували 11 ворожих безпілотників та дві ракети типу «кинджал», – Львівська ОВА. Усі 11 безпілотників знищено. Ракети, на жаль, збити не вдалося. Уламки ворожої зброї пошкодили об’єкт критичної інфраструктури в області. Жертв немає.

Фото: ДСНС України

Читайте також: Мобільний стоматологічний кабінет вирушив на передову лікувати захисників з Тернополя

Exit mobile version