Меморіальну дошку захиснику Івану Ковцуну відкрили на Тернопільщині (Фото)

Фото: НПП "Дністровський каньйон"

Сьогодні, 26 березня 2024 року у Національному природному парку «Дністровський каньйон» відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки в честь загиблого Героя, працівника парку Івана Ковцуна. Про це пише Файне місто з посиланням на НПП “Дністровський каньйон”.

На урочистій церемонії відкриття були присутні рідні, друзі загиблого, представники влади, отці, працівники НПП «Дністровський каньйон» та небайдужі жителі громади.

Сьогодні захиснику виповнився б 31 рік. Він був капітаном ЗСУ та командиром роти. Нагороджений відзнакою командувача об’єднаних сил «Козацький Хрест» ІІІ ступеня та медаллю «Спаси і Сохрани» – йдеться у повідомленні.
Фото: НПП “Дністровський каньйон”

Урочисте відкриття розпочалось з хвилини мовчання та Державного Гімну України. Право відкрити пам’ятну дошку було надано хресному батьку Василю Кравчуку.

Фото: НПП “Дністровський каньйон”

Чин освячення меморіальної дошки здійснив настоятель церкви отець Іван, усі присутні помолились за упокій душі загиблого Героя.

Фото: НПП “Дністровський каньйон”

Наприкінці заходу люди поклали квіти та лампадки, низько схиливши голови на знак великої шани та вічної пам’яті.

Фото: НПП “Дністровський каньйон”

Нагадаємо, Герой загинув 17 жовтня 2022 року в с. Новостепанівка Донецької області, захищаючи незалежність в російсько-українській війні.

Вічна слава і пам’ять мужньому воїну! Щирі співчуття рідним!

Читайте також: Воїну Тарасу Польному з Тернополя просять присвоїти звання Героя України (Посмертно)

Exit mobile version