«Капітан Парій» з’явився на Тернопільському ставі (Фото)

Фото: Антон Марчевський

Легендарний теплохід «Капітан Парій» знову курсує Тернопільським ставом. 23 березня, після зимового відпочинку, він знову вийшов на лінію. Про це пише Файне місто з посиланням на Фейсбук-сторінку “Круїзи на теплоходах – Тернопіль”.

Навігаційний сезон цього року розпочався минулої суботи, 16 березня. Відкрив сезон теплохід «Сигма», – йдеться у повідомленні.

Ціни на прогулянки теплоходами у Тернополі

Нагадаємо, у Тернополі доступні прогулянки на теплоходах «Сигма», «Капітан Парій» та «Ян-Амор Тарновський».

Подорож  на теплоходах «Ян – Амор Тарновський» і «Капітан Парій» триває 30 хвилин (повне коло по Тернопільському ставу), вартість поїздки  – 75 грн. Для дітей віком від 6 до 12 років – 30 грн, для дітей віком до 6 років – проїзд безкоштовний.  

40 грн – в одну сторону від центру до «Дального пляжу». Звертаємо увагу! Якщо пасажир бажає зійти з теплохода на причалі «Дальній пляж», необхідно завчасно сповістити матросів.

Круїз на теплоході «Сигма» триває 45 хвилин. Вартість поїздки  складає 100 грн. Подорож проходить із заходом на «Водну арену Тернопіль» без зупинок.

Здійснити водну прогулянку на теплоходах можна з понеділка до п’ятниці з 14:00 до 21:00 год, у вихідні та святкові дні – з 11:00 до 22:00 год. У дощову та штормову погоду теплоходи не працюватимуть.

Читайте також: У Підволочиській громаді завершується опалювальний сезон

Exit mobile version