Смертельна ДТП на Тернопільщині: вантажівка перекинулась, водій легківки загинув (Фото/Відео)

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

На Тернопільщині 24 березня сталась моторошна ДТП – зіштовхнулись вантажівка та легкове авто. Один із водіїв загинув на місці події, – повідомили “Файному місту” у пресслужбі патрульної поліції області.

На автодорозі М-30 Стрий — Ізварине, на виїзді з села Кам’янки, неподалік 185 км автодороги, сталася ДТП з травмованими. На місці події працюють всі відповідні служби. Патрульні здійснюють регулювання дорожнього руху. Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації, – йдеться у дописі патрульних.

На фото та відео, які поширили у мережах, видно, що вантажівка у результаті ДТП злетіла в кювет та перекинулась. Автомобіль “Skoda” натомість сильно потрощений.

Фото: Патрульна поліція Тернопільскої області

Як додатково повідомили “Файному місту” у пресслужбі патрульної поліції, попередньо, водій “Skoda” не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Від отриманих травм він загинув на місці події. Кермувальник вантажівки – живий. Станом на 14:00 на місці ДТП працюють медики та правоохоронці. Рух автодорогою ускладнений.

Оперативні новини міста та області – у телеграм-каналі “Файне місто| Новини Тернополя”

Читайте також: Тернополян закликають створювати петиції про присвоєння звання Героя України полеглим воїнам громади

Exit mobile version